ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Güncel

• AK PARTİ MİLLETİN BAĞRİNDAN ÇİKAN BİR PARTİDİR

AK Partinin kuruluşunun 16. yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Ak Parti milletin bağrından çıkan, gücünü milletten alan milli ve yerli bir partidir” dedi.

• Geleceğimiz için çalışıyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının yapısını oluşturmaktadır. Sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz" dedi.

• Canik'te camiler baştan başa yenileniyor

Canik Belediyesi, ilçe genelindeki camileri ve çevresini baştan aşağı yeniliyor. İlçede bugüne kadar 50'nin üzerinde cami ve çevresini güzelleştiren Canik Belediyesi, bir çok mahallede de 20 camide çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

• Samsun, Oyuncak Müzesi'ne kavuşuyor

Canik Belediyesi tarafından yapılan Oyuncak Müzesi son aşamaya geldi. Karadeniz'de ilk ve tek olacak olan müzenin iç dekorasyonu tamamlanırken, müze kapsamında bir de oyuncak üretim atölyesi kurulacak.

• Canik'e yeni kültür merkezi

Canik Belediyesi tarafından Yavuzselim Mahallesi'nde yapılan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi inşaatı son aşamaya geldi. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Osman Genç, yaptıkları sosyal ve kültürel yatırımlarla şehrin yanısıra insanı da dönüştürdüklerini söyledi.

• Canik'te projeler masaya yatırılıyor

Canik Belediyesi'nde uygulanan her proje her hafta masaya yatırılıyor. Her hafta başında Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile İstişare Toplantısı yapan Başkan Osman Genç, "Kurumsal bir belediye olarak çalışmalarımızı masaya yatırıyoruz. Bu şehrin insanlarına daha müreffeh bir yaşam sunmak için çalışıyoruz" dedi.

• Canik projeleriyle örnek oluyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, özellikle şehirsel ve sosyal dönüşüm konusunda Türkiye'de örnek alınması gereken bir belediye olduklarını söyledi.

• Tarımda Canik-OMÜ işbirliği

Canik Belediyesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi, kırsal alanda tarımı geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Vekili Ahmet Haşim Baki ve Başkan Yardımcısı Alican Usta ile Dekan Prof. Dr. Yusuf Demir, ekibiyle birlikte işbirliği toplantısı yaptı.

• Her Salı Başkan halkla buluşuyor

Canik'te katılımcı belediyecilik örneği olarak sürdürülen Halk Günleri devam ediyor. Her Salı günü düzenlenen Başkan-Halk buluşmasında Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hemşehrileriyle bir araya geliyor, sorunlara hızlı ve etkin çözüm üretiliyor.

• FETÖ ile mücadelede işbirliği şart

Canik Belediyesi tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 1. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen 8. Uluslararası "15 Temmuz Bağlamında Din ve Toplum" Sempozyumunun sonuç bildirgesi açıklandı. Bildirgede, “FETÖ ile mücadele için sivil, bürokratik ve akademik işbirliğinin tesis edilmesi” ve “FETÖ bilgilerinin stratejiye dönüştürülmesi gerektiği” vurgulandı.