ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Güncel

• Canik'te iki asırlık gelenek

Canik'in Çağlayan Mahallesi'nde iki asırdır her bayram gerçekleştirilen Geleneksel Güreş Festivali, bu yıl da ilgi gördü. Festivalde vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Osman Genç, geleneksel değerlere sahip çıktıklarını söyledi. Öte yandan Tuzaklı'da gerçekleştirilecek Geleneksel Güreş Festivali ise bir gencin boğulması nedeniyle iptal oldu.

• Canik'te bayram coşkusu

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde devlet ile millet kaynaştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın da katıldığı törende, bayram heyecanı yaşandı.

• Canik'te eller mazlumlar için semaya açıldı

Canik Belediyesi tarafından Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi'nde düzenlenen 'Dua Buluşması'nda ünlü hafızlar Caniklilerle buluştu. Kur'an-ı Kerim birincilerinin dinleyenleri mest ettiği gecede, eller dünyanın dört bir yanında zulüm altında olan Müslümanlar için semaya açıldı.

• Şehrin geleceği, insanın geleceği

Samsun'da yaşayan Gümüşhaneliler ile iftarda buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrin geleceği, insanın geleceğidir. Şehirlerimizi ne kadar planlı ve sadece fiziki olarak değil de, içerisine değerlerimizi katarak inşa edersek, geleceğimiz de o kadar güzel olur" dedi.

• Canik'te mahallelerde gönüller birleşiyor

Canik Belediyesi'nin mahallelerde kurduğu Gönül Sofrası, vatandaşları buluşturuyor. Başalan Mahallesi'nde çevre mahallelerin katılımıyla verilen 2 bin 500 bin kişilik iftarda Başkan Osman Genç vatandaşlarla biraraya gelirken, mahalle halkı da kaynaşma imkanı buldu.

• Başkanımız şehit ailelerini ziyaret etti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin ailelerini unutmadı. Başkan Genç, eşi Nimet Genç ile birlikte ziyaret ettiği şehit ailelerinin hatırını sordu, hayır dualarını aldı.

• Şehrimizi değerleriyle yönetiyoruz

Samsun'da hizmet veren kasaplarla iftarda biraraya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Katılımcı belediyecilik anlayışıyla yaşadığımız yeri şehrin değerleri ile yönetiyoruz. Hizmetlerimizi tasarlarken, uygularken, şehrin bütün paydaşlarıyla birlikte, hareket ediyoruz" dedi.

• Başkan Genç, iftarda yetimlerle buluştu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Dünya yetimler Günü nedeniyle verdiği iftar yemeğinde yetim çocuklarla bir araya geldi. Genç, sadece bir gün değil, her gün, her saat yetim çocuklara kapısının ve telefonunun açık olduğunu söyledi.

• Başkanımız Osman Genç’ten sporcu ve ailelerine iftar

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcu ve ailelerine iftar yemeği verdi. Genç, "Her alanda iddialı olan Canik Belediyesi, sporda da 2 bin 500 kişilik sporcu ordusuyla öncüdür. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

• Yavuzselim'de açılış heyecanı

Canik Belediyesi, ilçe genelindeki camileri ve çevresini baştan aşağı yeniliyor. İlçede 50'nin üzerinde cami ve çevresini güzelleştiren Canik Belediyesi, son olarak Yavuzselim Mahallesi Cami'nde dış cephe, çevre düzenleme ve park çalışması yaptı. Yapılan yatırımları Başkan Osman Genç düzenlenen törenle hizmete açtı.