ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Çevre

• Genç’ten personele karla mücadele teşekkürü

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir haftadır karla mücadele eden Canik Belediyesi Fen İşleri Birimi çalışanları ile biraraya gelerek, personele teşekkür etti

• Canik'ten kuşlara merhamet yuvaları

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi tarafından, kış mevsimi nedeniyle, doğal ortamlarında yaşayan kuşlar için doğaya özel tasarlanmış yuvalar yerleştirildi. Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak atalarımızın bu güzel geleneğini yaşatıyoruz" dedi.

• Canik personeline ilkyardım eğitimi

Türk Kızılay Derneği Samsun Şubesi İlkyardım Eğitim Merkezi’nde görev yapan eğitmenler tarafından Canik Belediyesi personeline Sertifikalı Temel İlkyardım Eğitimi verildi. Eğitimlere katılan personelden başarılı olanlar, ilkyardım sertifikası almaya hak kazandı.

• Canik'ten üst yapı çalışması

Canik Belediyesi, elektrik hatları yer altına alınan mahallelerde yaptığı üst yapı çalışmalarıyla standartları yakalıyor. Fen İşleri Birimi Müdürü Melih Özdemir, “Planlı, programlı, titiz bir çalışma takvimi yürütüyoruz” dedi.

• Canik'te dönüşüme devam

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

• Canik Belediyesi atıkları geri kazandırıyor

"Her atık çöp değildir" sloganıyla harekete geçen Canik Belediyesi, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve atık maddeleri ekonomiye kazandırmak amacıyla mahallelere geri dönüşüm kutuları yerleştirdi

• Mahsuriyeti Canik giderdi

Canik Belediyesi, kar yüksekliği 1 metreyi bulması nedeniyle yaşayanlarının mahsur kaldığı 40 mahallede, hem yolları açtı hem de vatandaşlara ekmek ve kuru gıda yardımında bulundu. Başkan Osman Genç, "İyi günde, kötü günde her zaman halkımızın yanındayız" dedi.

• Canik’te karla mücadele aralıksız devam ediyor

Samsun’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Canik Belediyesi, trafiğin yoğun olduğu yollar başta olmak üzere ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

• Yeni Mahalle dönüşüyor

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle'de 80,5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşaa edilecek.

• Yeni Mahalle dönüşüyor