ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

• Canik'ten çifte Yaz Kursu

Canik Belediyesi, öğrencilerin dolu dolu bir yaz tatili geçirmesi için "Yaz Etkinlikleri" kapsamında bu yıl da iki ayrı kurs düzenliyor. Çocukların hem fiziksel hem de manevi gelişimlerini sağlayacak Yaz Spor Okulu ve Canik Yaz Okulu kayıtları devam ediyor. Yaz Okulu öğrencilerini ziyaret eden Başkan Genç, “Bütün çocuk ve gençlerimizi Yaz Okullarına bekliyoruz” dedi.c

• Genç'ten 2. Devlet Üniversitesi çağrısı

Eğitimcilerle iftarda buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bürokratlara ve siyasilere seslendi: "Bir an evvel bu şehirde 2. devlet üniversitesini açmalıyız. Yapılacak yer de hazır. FETÖ terör örgütünden el konulan üniversiteyi Samsun Üniversitesi yaparak 2018-2019 eğitim-öğretime yetiştirilmelidir.”

• Yeni Türkiye'yi gençler inşa edecek

Canik'te 2016-2017 eğitim-öğretim dönemini tamamlayan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri karne heyecanı yaşarken, Başkan Osman Genç de, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Yeni Türkiye'yi gençlerin inşa edeceğini belirten Genç, kariyerden önce milli ve yerli olmanın önemine dikkat çekti.

• Canik'ten 15 Temmuz yarışması

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ortaokul Öğrencileri Arası Resim, Lise Öğrencileri Arası Resim, Şiir, Kompozisyon Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Başkan Genç ayrıca 'Gelecek Vizyonum Projesi'ne katılan 4 ilçeden öğrencileri ağırladı.

• Samsun'un Çocukları 19 Mayıs ruhunu yaşadı

Canik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Samsun'un Çocukları Atatürk'ün Yolunda" gezisine katılan Samsunlu öğrenciler memleketlerine döndü.

• Samsun'un çocukları yola çıktı

Canik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 17 ilçeden 40 öğrenci, Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi sırasında gittiği illeri gezmek üzere yola çıktı. Öğrencileri yol eden Başkan Genç, değerlerini bilen bir gençlik hedeflediklerini söyledi.

• Canik'e hayran kaldılar

"Kardeş Okul" kapsamında geldikleri Samsun'da Canik Belediyesi'ni ziyaret eden Ankara Keçiören Kız Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Canik Belediyesi'ne hayran kaldı. Okul idarecileri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in eğitime yaptığı yatırımları övdü.

• Başkan Genç koltuğu devretti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak koltuğunu Sıbyan Sınıfı öğrencisi Eyüp Evren Çetintaş’a devretti. Kısa süre de olsa başkan olan Çetintaş, birim müdürlerine talimatlar verirken, Başkan Genç, "23 Nisan gurur günümüzdür. Geleceğin Başkanları, öğretmenleri için şehrimizi 2023'e hazırlıyoruz" dedi.

• Gençlerden Canik'e vizyon gezisi

Canik Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle geliştirilen "Gelecek Vizyonum" projesi kapsamında 150 öğrenciyle buluşan Başkan Osman Genç, "Gençlerimiz her şeyi yapabilecek enerji ve donanıma sahip. Biz gençlerimize güveniyoruz" dedi.

• Samsun-Çanakkale arası Roman kardeşliği

Canikli 55 Roman öğrenci, Canik Belediyesi ve Yavuzselim İlkokulu’nun ortak projesiyle Çanakkale'ye gitti. Proje kapsamında Çanakkale’de Roman vatandaşlarla buluşacak olan minik öğrenciler, şehrin tarihi güzelliklerini ve şehitliklerini gezerek tarihi ruhu yaşayacak.