ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

• Osman Genç’ten Canik’e Anaokulu

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde, Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen, ‘81 ilde 81 Anaokulu Projesi kapsamında Samsun’da yapılacak olan anaokulu Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in bağışçı olmasıyla Canik’te yapılıyor. Protokol merasiminde konuşan Başkan Genç,” 81 İlde 81 Anaokulu projesi çok anlamlı. Böyle anlamlı bir oluşumda bağışçı olarak yer almaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

• Güçlü Türkiye için milli ve manevi eğitim şart

Canik’te Yaz kursunda Kur’an-ı Kerim eğitimi alan 150 öğrenciye, düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Törende konuşan Başkan Genç, “Güçlü Türkiye için milli ve manevi eğitim şart” dedi.

• Canik Belediyesi'nden hayat boyu eğitim

Canik Belediyesi açtığı eğitim merkezleri ve düzenlediği kurslar ile 7’den 77’ye tüm vatandaşlara hayat boyu kendilerini geliştirme imkanı sunuyor.

• Canik'ten çifte Yaz Kursu

Canik Belediyesi, öğrencilerin dolu dolu bir yaz tatili geçirmesi için "Yaz Etkinlikleri" kapsamında bu yıl da iki ayrı kurs düzenliyor. Çocukların hem fiziksel hem de manevi gelişimlerini sağlayacak Yaz Spor Okulu ve Canik Yaz Okulu kayıtları devam ediyor. Yaz Okulu öğrencilerini ziyaret eden Başkan Genç, “Bütün çocuk ve gençlerimizi Yaz Okullarına bekliyoruz” dedi.c

• Genç'ten 2. Devlet Üniversitesi çağrısı

Eğitimcilerle iftarda buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bürokratlara ve siyasilere seslendi: "Bir an evvel bu şehirde 2. devlet üniversitesini açmalıyız. Yapılacak yer de hazır. FETÖ terör örgütünden el konulan üniversiteyi Samsun Üniversitesi yaparak 2018-2019 eğitim-öğretime yetiştirilmelidir.”

• Yeni Türkiye'yi gençler inşa edecek

Canik'te 2016-2017 eğitim-öğretim dönemini tamamlayan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri karne heyecanı yaşarken, Başkan Osman Genç de, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Yeni Türkiye'yi gençlerin inşa edeceğini belirten Genç, kariyerden önce milli ve yerli olmanın önemine dikkat çekti.

• Canik'ten 15 Temmuz yarışması

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ortaokul Öğrencileri Arası Resim, Lise Öğrencileri Arası Resim, Şiir, Kompozisyon Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Başkan Genç ayrıca 'Gelecek Vizyonum Projesi'ne katılan 4 ilçeden öğrencileri ağırladı.

• Samsun'un Çocukları 19 Mayıs ruhunu yaşadı

Canik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Samsun'un Çocukları Atatürk'ün Yolunda" gezisine katılan Samsunlu öğrenciler memleketlerine döndü.

• Samsun'un çocukları yola çıktı

Canik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 17 ilçeden 40 öğrenci, Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi sırasında gittiği illeri gezmek üzere yola çıktı. Öğrencileri yol eden Başkan Genç, değerlerini bilen bir gençlik hedeflediklerini söyledi.

• Canik'e hayran kaldılar

"Kardeş Okul" kapsamında geldikleri Samsun'da Canik Belediyesi'ni ziyaret eden Ankara Keçiören Kız Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Canik Belediyesi'ne hayran kaldı. Okul idarecileri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in eğitime yaptığı yatırımları övdü.