ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Yatırımlar

• Başkan Genç, “ Pazarımız Tüm Samsunluların Hizmetindedir”

Canik Belediyesi tarafından hayvancılığın gelişmesi ve il ekonomisine katkı sağlaması amacıyla kurulan Canlı Hayvan Pazarı açıldı. Açılışta konuşan Başkan Genç,” 17 ilçemize hitap Canlı Hayvan Pazarımız tüm Samsunlu hemşehrilerimin hizmetindedir. Güle güle kullansınlar “dedi.

• Birlikten Başkan Genç'e teşekkür

Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı ve aynı zamanda Canik Belediye Başkan Vekili Ahmet Haşim BAKİ “Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını” gezerek kurban bayramı öncesi hazırlıkları denetledi. Başkan Baki,” Şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacak ve önemli bir eksikliğini giderecek olan Canlı Hayvan Pazarının yapımını sağlayarak Samsunumuza kazandıran Canik Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

• CANİK’TEN SAMSUN’A DEV HİZMET

Canik Belediyesi tarafından hayvancılığın gelişmesi ve il ekonomisine katkı sağlaması amacıyla kurulan Canlı Hayvan Pazarı açılışa hazır. Haftalık Pazartesi toplantısında birim müdürleri ve başkan yardımcılarına pazarla ilgili bilgi veren Başkan Genç, "Burası Samsunumuzun 17 ilçesiyle birlikte bir Canlı Hayvan Borsası konumunda olacak ve üreticiler ile şehir ekonomisine katkı sağlayacaktır" dedi.

• Canik'te 50 cami çevresi yenilendi

Mahallelerdeki camileri ve çevrelerini tek tek yenileyen Canik Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi'nde de yeni bir açılış gerçekleştirdi. Yavuz Sultan Selim Camii'nde yapılan çevre düzenleme çalışmaları hizmete açan Başkan Genç, ilçede 50 cami çevresini yenilediklerini söyledi.

• GOP Merkez Camii Yenilendi

Samsun Canik Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanına yapılan yatırımlar, mahallelerin standardını yükseltiyor. İlçedeki dönüşüm kapsamında mahallelerde bulunan camiler de tek tek yenileniyor. Başkan Genç, son olarak Canik Belediyesi’nce Gaziosmanpaşa Merkez Camii‘nde yapılan çevre düzenlemelerini açtı.

• Yavuzselim, yaşam merkezine kavuşuyor

Yaptığı yatırımlarla mahalleleri dönüştüren Canik Belediyesi tarafından Yavuzselim Mahallesi'ne inşa edilen Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür, Eğitim ve Yaşam Merkezi inşaatı hızla ilerliyor. Başkan Osman Genç, içerisinde çocuklar, gençler ve kadınlar için bir çok bölüm olacak olan tesisin çalışmalarını yakından takip ediyor.

• Canlı Hayvan Pazarı tamamlanıyor

Canik Belediyesi tarafından hayvancılığın gelişmesi ve il ekonomisine katkı sağlaması amacıyla kurulan Canlı Hayvan Pazarı'nda son rötuşlar yapılıyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Genç, "Burası şehrin Canlı Hayvan Borsası konumunda olacak ve üreticiler ile şehir ekonomisine katkı sağlayacaktır" dedi.

• Şehirler büyüdükçe Türkiye büyür

Canik'te özel bir firma tarafından kurulan yapı fabrikasının açılışını gerçekleştiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kalkınma yerelden başlar. Şehirlerimiz geliştikçe, büyüdükçe Türkiye de büyüyecektir" dedi.

• Canik'ten her mahalleye Hanım konağı

'Her mahalleye Hanım Konağı' sloganıyla bir yandan yeni hanım konaklarının açılışını gerçekleştiren Canik Belediyesi, bir yandan da kadınlar için yeni yatırımların temelini atıyor. Gaziosmanpaşa Mahallesi de bir Hanım Konağı'na kavuşuyor.

• Canik'te mahalleler yatırıma doymuyor

Özellikle kırsal alanlarda yapılan yatırımlara bir yenisini daha ekleyen Başkan Genç, Başalan Mahallesi'nde yapılan Hayvan Pazarı ve Halk Pazarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, seçim öncesinde verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirtti.