ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Kültür Sanat

• Canik Halk Günlerini Devam Ettiriyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halkla aralarına hiç bir engel koymadıklarını belirterek, "Vatandaşlarımızla 7/24 beraberiz. Halka ve Hakk'a mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz" dedi.

• Canik’ten Milli ve Manevi Dönüşüm

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Pazartesi günleri gerçekleştirdiği Müdürler Toplantısı'nda yapılan ve hedef projeler hakkında başkan yardımcıları ve birim müdürlerine bilgiler veriyor. Toplantıda konuşan Başkan Genç, ” Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yaptığımız projeler çok anlamlı. Çünkü gençlerimizi ne kadar donanımlı, milli ve manevi değerlerine yetiştirirsek geleceğimiz o kadar parlak olur” dedi.

• SAMSUN’DAKİ POTANSİYELİ HEP BİRLİKTE HAREKETE GEÇİRMELİYİZ

HABERAKS TV ekranlarında gündemi değerlendiren Başkan Genç, ” Samsun geçmişi ve geleceğiyle Türkiye’ye yön veren, verebilecek potansiyelde olan bir şehirdir. Bu potansiyeli hep birlikte ortaya çıkarmalıyız” dedi.

• Canik Kent Konseyinden Kodlama Eğitimi

“Herkes İçin Kütüphane” projesi kapsamında Canik Belediyesi Mevlana Eğitim Kültür ve Yaşam Kampüsü kütüphanesinde öğrencilere kodlama eğitimi verildi.

• Kütahya'dan Canik'e Övgü

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Mehmet Zenci ve beraberindeki ekip, Canik Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta,” Yaptığımız çalışmaları, diğer belediyelerimizle paylaşmak ,karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

• Devgeriş ve Düvecik Hanım Konakları Hizmete Hazırlanıyor

İlçenin bir çok noktasında hanımlar konağı inşaat çalışmalarını sürdüren Canik Belediyesi, hanım konakları ile sosyal ve toplumsal dönüşüme imza atıyor. İlçede 5 hanım konağı hizmet verirken, 5 tanesinin inşaatı da son aşamaya geldi. Devgeriş ve Düvecik mahallerindeki hanım konağı çalışmalarını ziyaret eden Başkan Osman Genç, "İlçemizde sürdürülebilir bir toplumsal dönüşüm gerçekleştiriyoruz" dedi.

• KADİNLA ERKEK EŞİT DEĞİLDİR, KADİN ÇOK DAHA FAZLASİDİR

Kadın ve Demokrasi Derneği Samsun İl temsilciliğini ziyarete eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” “Kadınlarla erkekler eşit değildir. Kadın çok daha fazlasıdır. Çünkü bir toplumu yetiştiren de geliştiren de kadındır” dedi.

• 'Canik'in Mutlu Yüzleri' birlikte eğlendi

Canik Belediyesi ve Gökkuşağı Gençlik Derneği tarafından çocuklar için düzenlenen "Canik'in Mutlu Yüzleri" etkinliğinde minikler doyasıya eğlendi.

• Canik Merkez Camii hızla ilerliyor

Canik Belediyesi ve İl Bank tarafından “Devlet-Belediye” işbirliğiyle ilçede yaptırılan Canik Merkez Camii inşaatı hızla ilerliyor. Engellilere uygun şekilde gelenekselliğe ve moderniteye uygun olarak inşa edilen toplam 3 bin 500 kişi kapasiteli çift minareli caminin altı kapalı otopark olacak.

• Başkan Genç'ten doğa yürüyüşü

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, DOSTDER, İHH ve Canik Belediyesi ortaklığıyla düzenlenen etkinlikte Canik Gürgenyatak mevkiinde yürüyüş yaptı.