ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Kültür Sanat

• Başkan Genç, şehit aileleri ile buluştu

Ramazan ayında toplumun değişik kesimleriyle iftar sofrasında buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehit aileleri ve gazileri ağırladı. Başkan Genç, "Bu vatanın tapusu şehitlerimizin mezar taşlarıdır. Bu vatan, bu bayrak, bu millet ortak paydamızdır" dedi.

• Canik'te şiir dolu gece

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl Kısakürek Şiir Okuma Yarışması'na Türkiye'nin dört bir yanından katılan yarışmacılar, dinleyenlere şiir dolu bir akşam yaşattı. Büyük Üstad’ın şiirleriyle anıldığı gecede, 1. Giresun’dan oldu.

• Canik’te Ahmet Selçuk İlkan rüzgarı

Canik Belediyesi tarafından her akşam düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri oldukça renkli geçiyor. Etkinliklerin 22. gününde sahneye çıkan ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı dolduranlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

• Canik'te 80'ler nostaljisi

Her akşam İftar Sofrası ve etkinliklerde binlerce insanın buluştuğu Canik'te Ramazan nostaljisi devam ediyor. Canik Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Günleri Etkinliği'nin 21. Gününde, 80'ler dizisinin sevilen oyuncuları Pastacı Sami, Kasap Bahtiyar, Bekçi Bekir, Caniklilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

• Canik'te mahallelerde gönüller birleşiyor

Canik Belediyesi'nin mahallelerde kurduğu Gönül Sofrası, vatandaşları buluşturuyor. Başalan Mahallesi'nde çevre mahallelerin katılımıyla verilen 2 bin 500 bin kişilik iftarda Başkan Osman Genç vatandaşlarla biraraya gelirken, mahalle halkı da kaynaşma imkanı buldu.

• Canik'te gönüller buluşuyor

Ramazan ayı boyunca vatandaşları Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda kurulan İftar Sofraları'nda ağırlayan Canik Belediyesi, gönülleri buluşturuyor.

• AK Parti ailesi Canik'te buluştu

Canik Belediyesi ve AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın birlikte düzenlediği iftar yemeğinde AK Parti ailesi buluştu. Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi. Başkan Osman Genç, “Yaptığımız hizmetlerle şehrimizin yükünü omuzluyoruz” dedi.

• Canik'te çocuklar için iftar vakti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan Günleri Etkinlikleri'nin 9. gününü çocuklara ayırdı. Başkan Genç, iftarını çocuklarla birlikte iftar açarken, minikler iftar sonrası etkinliklerle hoş vakit geçirdi.

• Canik ailesi iftarda buluştu

Canik Belediyesi çalışanları ve aileleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftarını belediye çalışanları ile birlikte açan Başkan Osman Genç, "Biz büyük bir aileyiz. Yaptığımız hizmetlerle gönülleri inşa ediyoruz" dedi.

• Gazeteciler Canik'te buluştu

Samsun'da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile muhabirleri Canik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Yoğun ilgi gören iftar yemeğinde Başkan Osman Genç, gazetecilerin Ramazan ayını kutladı.