ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Meclis

• Türkiye'de dimdik duran Başkomutan Erdoğan var

Demokrasi Nöbeti'nin ikinci gününde de Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte sabahlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'de, yaşanan oyunlara karşı dimdik duran bir Cumhurbaşkanı, bir Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan var. Milletimiz, onun dirayetiyle ülkemizi çapulculara bırakmadı" dedi.

• Canik'te hafta sonunda vergi mesaisi

Samsun'da, Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs'ta sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesi hafta sonunda fazla mesai yapacak.

• Evrensel belediyecilik yapıyoruz

Yerel bir belediye olmalarına rağmen yaptıkları çalışmaların evrensel boyutta olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Uluslararası düzeyde ürettiğimiz projelerle sadece ilçemizin adını değil, Samsun'un da adını dünya ölçeğinde duyuruyoruz" dedi.

• Canik'e Siirt'ten "Kardeş Belediye"

Canik Belediyesi, Siirt'in Şirvan İlçe Belediyesi ile Kardeş Belediye oluyor. Canik Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar, İçişleri Bakanlığı'nın onayına sunulacak.

• Başkan Genç, Savcı Kiraz’ın şehit edilmesini kınadı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini kınadı. Meclis Toplantısı’nda 2014 yılını değerlendiren Genç, “Milli birliğimize ve beraberliğimize karşı işlenmiş bu alçakça terör saldırısını kınıyoruz ve lanetliyoruz” dedi.

• Samsun’da zihinsel dönüşümü sağlayacağız

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Bugün Samsun yaşanabilir şehirler arasında 46, sosyo-ekonomik gelişmişlikte 33. Sırada. Artık yeni bir Türkiye var. Samsun’da hala zihinsel dönüşümü sağlayamayanlar var. Direnseler dahi zihinsel dönüşümü bu şehirde sağlayacağız. Bizim tek mücadelemiz Samsun’u daha ileriye taşımak için” dedi.

• 62. Hükümet, Türkiye’nin geleceğine damga vuracak

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Türkiye’yi inşa edecek 62. Hükümetin, Meclis'ten güven oyu alarak görevine resmen başlamış bulunması başta Türkiye olmak üzere tüm islam ülkelerini heyecanlandırmıştır. 62. Hükümet, Türkiye'nin geleceğine damga vuracak" dedi.

• Canik, stratejisini belirledi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Belediyemizin 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejini belirledik. Bu dönemde vatandaşlarımız yepyeni bir Canik görecek. Katılımcı, şeffaf, hesap verebilen, proaktif ve örnek bir belediyecilik hizmeti sunacağız" dedi.

• 10 yılda birlikte başardık

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik'te meclis üyeleri, teşkilat ve halkla birlikte 10 yılda güzel işlere imza attıklarını belirterek, "2014'te de başarılı işlere hep birlikte imza atacağız" dedi.