ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Spor

• Samsunlu Gençlerden Sıradışı Turnuva

Samsunlu futbolsever gençler tarafından kurulan "Hadimaca.com" tarafından düzenlenen ve Şampiyonlar Ligi havasında geçen "2. Geleneksel Futbol Turnuvası" finali nefes kesti. Finalde gençleri yalnız bırakmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Dostluk, kardeşlik ve arkadaşlığın pekiştiği bu turnuvalarda gençlere destek vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

• Samsun Canik Belediyespor yeni sezona hazırlanıyor

6 yıldır süper ligde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor kadın basketbol takımı 2017-18 sezonu öncesi hazırlıklarına antrenör Erman Okerman yönetiminde devam ediyor.

• Kudüs, Mescid-i Aksa Ümmetin Sorunudur

Kudüs'ün Abna AL- Quds futbol kulübü kamp dönemini Canik’te geçiriyor. Kulüp oyuncularını belediye hizmet binasında ağırlayan Başkan Genç,” Kudüs ve Mescid-i Aksa sadece Filistinlilerin değil, bütün Müslümanların ortak davası, ortak meselesidir. Türkiye sizin ikinci evinizdir. Evinize hoşgeldiniz “ dedi.

• SAMSUN CANİK BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Samsun Canik Belediyespor sporcuları ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceler almaya devam ediyor. 29-30 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Samsun Canik Belediyespor sporcusu Buse Hacıoğlu 63 kg da Balkan 3.’sü oldu.

• Başpehlivandan Genç'e ziyaret

Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı sporcularından Tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Recep Taslak ve genç güreşçiler Başkan Osman Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, diğer spor dallarına olduğu gibi ata sporu güreşe de destek verdiklerini söyledi.

• Canik'in yeni şampiyonları

Spora ve sporcuya yaptıkları yatırımlar ile dikkat çeken Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün sporcuları yine Türkiye dereceleriyle döndü. Sporcuları kabul eden Başkan Genç, "Canik olarak sporda marka olduklarını söyledi.

• Samsun Canik Basket yeniden Avrupa’da

Samsun Canik Belediyespor Kulübü’nün ligdeki başarısı, Kulübün büyük bir organizasyona davet edilmesini sağladı. Samsun temsilcisi, Doğu Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.

• Canik'te olimpiyata yoğun ilgi

Samsun'da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın Canik'teki müsabakaları yoğun ilgi görüyor. Müsabakaları izleyen Başkan Genç, olimpiyatların Samsun için büyük bir şans olduğunu söyledi.

• Canik'in Başpehlivanı Kırkpınar'da güreşecek

Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı'nın Başpehlivanı Recep Taslak, 14-16 Temmuz tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde boy gösterecek.

• Canik'in milli gururu

Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı'nın altyapı oyuncusu 15 yaşındaki Aleyna Cengizhan, Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Milli Takım kampına katıldı.