ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Spor

• Samsunspor Anıtı izin bekliyor

Canik Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve ihalesi gerçekleştirilen Samsunspor Anıtı için Karayolları, 23 Ocak'ta yapılan yer izni başvurusuna henüz yanıt vermedi. Samsun spor camiasıyla iftarda konuyu gündeme getiren Başkan Osman Genç, “Anıt için üzerimize düşen her şeyi yaptık. Karayolları’ndan izin yazısını bekliyoruz” dedi.

• Anıt ihalesi tamam, sıra yer tesliminde

Canik Belediyesi tarafından Samsunspor'un 1989 yılında Havza yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybeden futbol adamlarının isimlerini yaşatmak amacıyla yapılacak olan 20 Ocak Samsunspor Anıtı için ihale yapıldı. Anıt, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yer tesliminin yapılmasının ardından üç ay içerisinde tamamlanacak.

• Şampiyon miniklerden Genç'e ziyaret

Karadeniz Bölge Şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde eden Samsun Canik Belediyespor U14 Basketbol Takımı'nı ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, minik basketbolcuları tebrik etti.

• Şampiyonlar Ligi tadında turnuva

Samsunlu gençler tarafından kurulan "Hadimaca.com" tarafından düzenlenen ve Şampiyonlar Ligi havasında geçen "1. Geleneksel Futbol Turnuvası" finali nefes kesti. Şampiyon olan 1453 Fetih takımına kupasını Canik Belediye Başkanı Osman Genç verdi.

• Canikli minik basketbolcular şampiyon

Samsun Canik Belediyespor U14 Takımı, Atakum Belediyespor'u 76-23 mağlup ederek şampiyon oldu. Canikli minik basketbolcular, Samsun'u Sinop'ta Karadeniz Şampiyonası'nda temsil edecek.

• İşte Samsunspor anıtı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor'un 1989 yılında Malatya deplasmanına giderken Havza yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybeden futbol adamlarının hatıralarını yaşatmak için hayata geçireceği ve Samsunlular en çok beğenilen anıtı düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı.

• Anıt için son tarih 24 Mart

Canik Belediyesi tarafından kamuoyunun beğenisine sunulan Samsunspor Anıtı için "Anıt Seçme Tarihi" 24 Mart Cuma günü sona eriyor. Şu ana kadar sosyal medya ve “www.canik.bel.tr/samsunsporaniti” sayfası üzerinden yapılan oylamada 10 bine yakın kişi tercihte bulunurken, üç nolu anıt ön plana çıktı.

• Samsunspor anıtı beğeniye sunuldu

Samsunspor’un 20 Ocak 1989'da Malatya deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasında hayatlarını kaybeden futbol adamlarını anıtla ölümsüzleştirecek olan Canik Belediyesi, gelen onlarca projenin arasından öne çıkan 4 farklı anıt projesini taraftarların beğenisine sundu. Samsunlular, beğendikleri anıtı “www.canik.bel.tr/samsunsporaniti” adresinden seçebilecek.

• Canik seriye bağladı 62-59

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor, evinde MBK Doğuş Hastanesi'ni 62-59 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

• Boksa Canik damgası

Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı'nın başarılı bayan boksörleri İrem Uzun ve Şule Kabadayı, Fethiye'de düzenlenen şampiyonadan bir altın, bir gümüş madalya ile döndü.