ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Ziyaretler

• Bakan Demircan’dan Canik’e ziyaret

Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Ak Parti Canik İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Genç, “Samsun'umuzda bakanlığın kalması Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın Samsun’a verdiği değeri ortaya koyuyor. İnşallah hükümetimize ve devletimize yakışır bir şekilde Samsun'umuzu hep birlikte geleceğe taşıyacağız.” dedi.

• Genç'ten şehit ailesine ziyaret

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında önce Kıranköy Mezarlığındaki Şehitlikte düzenlenen törene katılan ve ardından Ladikli Şehit Salih Kayan'ın ailesini ve mezarını ziyaret eden Başkan Osman Genç, "15 Temmuz da Türk milleti gücünü bütün dünyaya göstermiştir. İnşallah bu yıl da 15 Temmuz'da dosta, düşmana, herkese bu vatanı kimseye bırakmayacağımızı bir kez daha göstereceğiz" dedi.

• Samsun'un ihtiyacı ortak akıl

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'a yeni atanan Vali Osman Kaymak'a nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı diledi. Genç, Samsun'un ihtiyacının ortak akıl olduğunu söyledi.

• Canik'te her hafta hizmet istişaresi var

Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından işlerin planlı bir şekilde yürümesini sağlamak amacıyla düzenlenen Müdürler Toplantısında bu hafta da projeler ele alındı. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile istişare yapan Başkan Genç, yeni projelerin yakın zamanda hizmete gireceği müjdesini verdi.

• Başkanımız Osman Genç'ten şehit ailelerine ziyaret

Vatani görevlerini yaparken şehit düşen kahramanların ailelerini ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu vatan üzerinde yaşayan herkesin şehitlere minnet borcu olduğunu söyledi.

• Hayvan üreticilerine rehber kitap

Samsun Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciliği Birliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Canik Belediyesi, kırsal bölgelerin kalkınması ve hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla küçükbaş hayvan yetiştiricilerine rehber olacak kitap hazırladı.

• Şehre kadın eli değmeli

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) yöneticilerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kadınlarımız üretim, iş, siyaset, kültür ve sanat gibi alanlarda söz sahibi olmalıdır. Kadın eli mutlaka yönetime ve şehre değmelidir" dedi.

• Sırada her alanda diriliş var

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "16 Nisan yeniden dirilişin ilk adımı olarak tarihe geçti. Sırada yapmamız gereken eğitimde, kültürde, ekonomide, yani toplumun her alanında bu dirilişi eylemlerimizle başlatmaktır" dedi.

• Başkanımız Osman Genç’ten MHP’ye ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gündüz mahalle gezileri, akşamları ev toplantıları yaparak gece gündüz çalışan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. Genç, “Mesele vatansa gerisi teferruattır” dedi.

• Canik'te hayvan hakları korunuyor

Hayvan Hakları Federasyonu yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayvan haklarını korumak dinimizin ve medeniyetimizin gereğidir. Biz medeniyetimizden kalan anlayışı Canik olarak devam ettiriyoruz" dedi.