ANA SAYFAE-BELEDIYE KAPISI HİZMETLER DUYURULAR MECLİS TVCANİKTE YAŞAM İNSAN KAYNAKLARIİLETİŞİM

Ziyaretler

• Başkanımız Osman Genç'ten şehit ailelerine ziyaret

Vatani görevlerini yaparken şehit düşen kahramanların ailelerini ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu vatan üzerinde yaşayan herkesin şehitlere minnet borcu olduğunu söyledi.

• Hayvan üreticilerine rehber kitap

Samsun Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciliği Birliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Canik Belediyesi, kırsal bölgelerin kalkınması ve hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla küçükbaş hayvan yetiştiricilerine rehber olacak kitap hazırladı.

• Şehre kadın eli değmeli

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) yöneticilerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kadınlarımız üretim, iş, siyaset, kültür ve sanat gibi alanlarda söz sahibi olmalıdır. Kadın eli mutlaka yönetime ve şehre değmelidir" dedi.

• Sırada her alanda diriliş var

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "16 Nisan yeniden dirilişin ilk adımı olarak tarihe geçti. Sırada yapmamız gereken eğitimde, kültürde, ekonomide, yani toplumun her alanında bu dirilişi eylemlerimizle başlatmaktır" dedi.

• Başkanımız Osman Genç’ten MHP’ye ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gündüz mahalle gezileri, akşamları ev toplantıları yaparak gece gündüz çalışan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. Genç, “Mesele vatansa gerisi teferruattır” dedi.

• Canik'te hayvan hakları korunuyor

Hayvan Hakları Federasyonu yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayvan haklarını korumak dinimizin ve medeniyetimizin gereğidir. Biz medeniyetimizden kalan anlayışı Canik olarak devam ettiriyoruz" dedi.

• Daha çok çalışma zamanı

SAYSİAD yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şimdi artık kazanımlarımızı koruma değil, daha çok çalışma, üretme, ihraç etme, istihdam etme zamanıdır. Daha çok koşacağız" dedi.

• Türkiye katılım bankacılığı fırsatını değerlendirmelidir

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin katılım bankacılığı sektöründeki payını artırması gerektiğini belirterek, "Komşularımız, yakın coğrafyamız, bölgemizdeki yatırımcılar böyle bir arayışın içindeler. Bu fırsatı değerlendirmeliyiz" dedi.

• STK'lar milli olmalıdır

Tonyalılar Derneği yöneticilerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "STK'lar ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde en önemli dinamik taşlarıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu süreci ve hedeflerini gözönüne aldığımızda STK'lar mutlaka milli olmalıdır" dedi.

• Başkan Genç’e Romanlardan teşekkür

Romanlardan Sorumlu Başbakan Danışmanı Metin Özçeri, ziyaret ettiği Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e, Romanlara yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Özçeri, “Canik’teki Roman kardeşlerimiz böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı” dedi.